x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Declarații ACIDE ale Elenei Udrea: „Preşedintele trebuie să fie sub control”

Declarații ACIDE ale Elenei Udrea: „Preşedintele trebuie să fie sub control”

21 Noi 2016   •   09:36
Declarații ACIDE ale Elenei Udrea: „Preşedintele trebuie să fie sub control”

Elena Udrea a vorbit din nou despre sistemul care controlează România, dar şi despre faptul că ea este o ţintă politică.

„Eu am spus mereu că victimă nu sunt, ci sunt o ţintă. Primele mele cereri de arestare au venit după ce eu am făcut nişte denunţuri, unul împotriva doamnei Kovesi şi unul împotriva domnului Coldea. Referitor la cât de corect este şi funcţionează acest sistem, noi avem servicii secrete militarizate, nu există aşa ceva nicăieri. Dacă faci o plângere împotriva domnului Coldea, ajunge la Parchetul Militar. Pai cine are curaj să îl cerceteze pe Coldea? Nimeni”, a declarat Elena Udrea la România TV.

„Sistemul nu e reprezentat doar de servicii, ci si de oameni din instituţii publice, care vor să acapareze puterea. Oamenii aceştia sunt aceiaşi care au stat 10 ani şi vor să mai stea şi în regimul lui Iohannis. Speranţa mea e că după 11 decembrie ce se întâmplă în România nu va mai continua. Noi am fost acolo cu toţii, ştim lucruri unii despre ceilalţi”, a mai spus Udrea.

Întrebată dacă sistemul lucrează pentru Iohannis, Udrea a răspuns: „Sigur, că sistemul nu se poate numi pe sine. Preşedintele trebuie să fie sub control. Ce credeţi că se întâmplă dacă eram eu preşedinte şi nu Iohannis? Ştiau cine sunt de 10 ani”, a continuat Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea