x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mărturisire INCREDIBILĂ a Elenei Udrea: Am crezut ca se poate face justitie cu implicarea serviciilor si am gresit

Mărturisire INCREDIBILĂ a Elenei Udrea: Am crezut ca se poate face justitie cu implicarea serviciilor si am gresit

17 Aug 2015   •   09:44
Mărturisire INCREDIBILĂ a Elenei Udrea: Am crezut ca se poate face justitie cu implicarea serviciilor si am gresit

Elena Udrea a declarat în cadrul unei emisiuni TV că a crezut că se poate face justiție cu implicarea serviciilor, in acest moment dandu-si seama ca a greșit.

”Am gresit. Atunci cand am constatat ca ceea ce consideram eu ca e stat de drept, era de fapt o actiune, un plan, de preluare a puterii din mana celor care o detin in mod democratic si de preluare de catre reprezentanti ai serviciilor secrete.

Eu am recunoscut in mod onest ca am crezut. Cand eram arestata, singura modalitate prin care puteam comunica era pagina de Facebook. Si la un moment dat am spus ca imi cer scuze celor carora le-am spus ca se pot face justitie cu implicarea serviciilor.

Am participat. Nu imi arog rolul de a fi o parte importanta la ce se intampla astazi. Dar, desigur, am fost si eu unul dintre cei care sustineau, in mod eronat, implicarea serviciilor in actul de justitie.

Eu niciodata nu am crezut ca in politica adversarul trebuie invins cu astfel de arme. Dar am crezut ca sunt oameni, ca sunt persoane impotriva carora statul trebuie sa intervina prin orice mijloace, chiar si nedemocratice. Am gresit.

Sa spunem ca eu sunt un om care se spaseste”.

Sursa psnews.ro 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea