x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Declarațiile lui Liviu Dragnea după Consiliul Executiv Național al PSD. Cine este noua propunere pentru funcția de premier

Declarațiile lui Liviu Dragnea după Consiliul Executiv Național al PSD. Cine este noua propunere pentru funcția de premier

28 Dec 2016   •   17:48
Declarațiile lui Liviu Dragnea după Consiliul Executiv Național al PSD. Cine este noua propunere pentru funcția de premier

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat după ședința Consiliului Executiv al partidului, că o parte din membrii PSD au cerut suspendarea lui Klaus Iohannis însă nu sunt iresponsabili ca să se joace cu viețile românilor.

Dragnea a spus că după anunțul lui Iohannis, Sevil Shhaideh a început să primească amenințări cu moartea, atât ea cât și familia ei, astfel că aceasta nu va merge mai departe. Președintele PSD a declarat că cei care au mințit în privința doameni Shhaideh vor plăti.

”Colegii au spus că următoarea propunere să fiu eu”, a spus Dragnea însă, acesta a refuzat din motivele deja cunoscute.

”Astfel că următoare propunere este un om care dorește să aplice programul de guvernare care este foarte bun dar și foarte greu de aplicat, cu termene care nu pot fi întârziate”, a spus Dragnea.

”Am propus colegilor mei, ca Sorin Grindeanu să fie următoarea noastră propunere. Acesta nu este agent Hezbollah sau KGB,” a spus Dragnea, iar acesta aprecizat că președintele ALDE, a fost de acord cu propunerea sa.

În vârstă de 43 de ani, Sorin Grindeanu a fost viceprimar al Timişoarei, deputat şi ministru pentru societatea informaţională în Guvernul Ponta. El este preşedintele PSD Timiş.

Știre în curs de actualizare.

 

×