x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Demisie - Diaconescu revine

Demisie - Diaconescu revine

de Lavinia Dimancea    |    04 Iul 2006   •   00:00
Demisie - Diaconescu revine

Senatorul PSD Cristian Diaconescu este din nou purtator de cuvant al partidului si presedinte al Comisiei de Integritate Morala. Diaconescu a revenit ieri asupra deciziei de a demisiona din toate functiile de conducere la numai cinci zile de la anuntul facut in semn de protest fata de intelegerea PSD-PNL de sustinere a lui Ovidiu Ispir ca presedinte al Curtii de Conturi.

Senatorul a renuntat la demisie dupa o discutie avuta ieri in Biroul Permanent National, cand s-a stabillit ca, pana saptamana viitoare, va fi elaborat un mecanism de adoptare a deciziilor cu privire la numirile in diverse functii. Cu toate acestea, Diaconescu a reluat acuzatiile ca "PSD a intrat cu un grup din PNL intr-o negociere care nu isi avea rostul si care nu fusese discutata in structurile statutare ale partidului".

SUB TACERE. Senatorul PSD nu a dorit sa nominalizeze persoanele din PSD care au purtat negocierile, dar a identificat grupul din PNL ca fiind condus de Dan Radu Rusanu. "Din acest moment, ma voi opune hotiei, ma voi opune intelegerilor oculte. Nu voi fi de acord si nu ma voi lasa intimidat nici de atacurile impotriva familiei mele si nici de banii unora", a avertizat Diaconescu. (Lavinia Dimancea)

×
Subiecte în articol: politic