x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Demisie în ziua moţiunii: Deputatul Cătălin Croitoru trece de la PDL la PSD

Demisie în ziua moţiunii: Deputatul Cătălin Croitoru trece de la PDL la PSD

27 Apr 2012   •   09:59
Demisie în ziua moţiunii: Deputatul Cătălin Croitoru trece de la PDL la PSD

Deputatul PDL Catalin Croitoru a anuntat, vineri, in Parlament, ca va vota la motiunea de cenzura, la vedere, pentru ca toata lumea sa stie clar cum a votat si a precizat ca va parasi grupul PDL si va trece la PSD.

Catalin Croitoru a cerut sa vorbeasca de la tribuna Parlamentului pe timpul alocat PSD. "Am vrut sa vorbesc pentru a anunta toti colegii parlamentari ca eu refuz sa stau in banca, ca eu nu mai admit sa inghit umilinte, ca am avut toata rabdarea ca in interiorul partidului sa ridic toate problemele si nemultumirile cetatenilor pe care ii reprezint si am constatat ca vorbesc la pereti", a spus Croitoru.

El a anuntat ca va vota cu bilele la vedere, pentru ca toata lumea sa stie clar cum a votat. Croitoru si-a exprimat dezamagirea ca nu se afla in sala colegii sai ardeleni, pe care ii roaga sa voteze cum le dicteaza constiinta.

Catalin Croitoru a anuntat la finalul discursului ca, indata dupa ce isi va excercita votul, isi va inceta activitatea in grupul parlamentar PDL si va activa la PSD.

El l-a criticat si pe Sever Voinescu. "Am ramas surprins de un coleg care era cunoscut ca abil cu vorbele, Sever Voiunescu, care cred ca a facut o mare gafa si a avut o mare scapare, spunand ca vede in sala pe cei prezenti, care sunt de neclintit, si in conculzie, prin antiteza, pe cei care nu sunt prezenti, aia sunt cei de clintit", a spus el.

×