x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PNL: Guvernul Cioloș a fost un dezastru total pentru România

Deputat PNL: Guvernul Cioloș a fost un dezastru total pentru România

22 Ian 2019   •   09:00
Deputat PNL: Guvernul Cioloș a fost un dezastru total pentru România

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a afirmat luni, la "Sinteza zilei", că guvernul Cioloș ”a fost un dezastru pentru țară”.

Potrivit deputatului liberal, după dezvăluirile privind legăturile securiste ale lui Dacian Cioloș ar fi trebui să existe manifestații publice de protest, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul unor democrații consilidate.

"Este strigător la cer și este un semnal de alarmă pentru noi toți, pentru că doar prin simplul fapt că, da, putem să facem niște legături, niște legături - Cioloș cu Vulpea, Cioloș cu soră-sa, , toate serviciile în care aceși indivizi au fost implicați și iată că se implică și acum în politică într-un mod nepermis, din punctul meu de vedere, într-o democrație.

Uitați-vă spre democrațiile consolidate. Ce s-ar întâmpla, de exemplu, în America sau În Germania? Păi lucrul acesta ar scoate oamenii în stradă rapid. Ce se întâmplă în România? NImic! Lasă-l pe Cioloș că e băiat bun. O fi băiat bun pentru ei. Pentru țară cel puțin a fost un dezastru total anul acela al guvernării lor și cred că în continuare sunt foarte mulți oameni prostiți", a spus Ben-Oni Ardelean la Antena 3.

Ben-Oni Ardelean a adăugat că Dacian Cioloș este susținut "masiv" din afara țării.

"Are suport din exterior masiv, din punctul meu de vedere - nepermis. Cred că ceea ce fac congresmanii republicani încercând să găsească conexiunile lui Soros în toate țările din flancul estic și Europa de Est ar fi interesant dacă l-ar face și SRI să verifice aceste finanțări", a subliniat Ben-Oni Ardelean.

×