x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat USR: „Închideţi oraşul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceţi ieri!)”

Deputat USR: „Închideţi oraşul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceţi ieri!)”

25 Mar 2020   •   14:39
Deputat USR: „Închideţi oraşul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceţi ieri!)”
Sursa foto: Imagine de Ramona Mihaela Buzan de la Pixabay

Deputatul USR Iulian Bulai cere închiderea oraşului Suceava și avertizează că Moldova devine o bombă virală cu ceas, după ce peste 100 de cadre medicale de la Spitalul Suceava s-au infectat cu coronavirus.

„Închideţi oraşul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceţi ieri!), cu excepţia transportului cu ambulanţa şi a aprovizionării cu produse alimentare, faceţi testări la scară largă şi dezinfectări masive”, a scris Bulai, pe pagina sa de socializare.

El mai spune că absolut toţi pacienţii din Suceava care trebuie internaţi la Rădăuţi trebuie testaţi, fie că au sau nu simptome, înainte de internare.

„Toate cadrele medicale trebuie dotate URGENT cu echipamente de protecţie. N-aveţi? Faceţi rost! Găsiţi soluţii! Nu ne mai spuneţi că avem, o să facem, o să rezolvăm. Doar faceţi!”, a adăugat deputatul USR.

Pacienţii din Suceava care au nevoie de tratament în urgenţă vor fi trataţi la Rădăuţi, unde au fost trimişi în ajutor medici din mai multe oraşe ale Moldovei. Spitalul din SUceava este închis după ce aproape 100 de cadre medicale au coronavirus.

Sursa: Mediafax

×