x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul Alexandru Băișanu s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Solicitare fermă pentru scoaterea din carantină a localităților din județul Suceava

Deputatul Alexandru Băișanu s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Solicitare fermă pentru scoaterea din carantină a localităților din județul Suceava

13 Mai 2020   •   15:50
Deputatul Alexandru Băișanu s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Solicitare fermă pentru scoaterea din carantină a localităților din județul Suceava
Sursa foto: Antena 3

Deputatul Alexandru Băișanu este cel mai nou membru al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Anunțul a fost făcut astăzi, de umaniști.

”Este un pas important, nu neapărat pentru mine, ci pentru viitorul politicii românești și viitorul politicii din Bucovina”, a spus Alexandru Băișanu.

Acesta a solicitat un plan ferm din partea specialiștilor, pentru scoaterea din carantină a localităților din județul Suceava.

”Din cauza acestei pandemii și a greșelilor făcute la nivelul administrației județene și a administrației de la nivelul Spitalului Județean Suceava, acest județ binecuvântat al României s-a trezit ca fiind ciuma acestei țări, exportator de boală în România, drept pentru care am fost izolați. Există doar câteva focare, toate țin de administrația Consiliului Județean. Județul Suceava, municipiul Suceava, sunt într-o situație îngrozitoare. Suntem blocați. Spun astăzi foarte clar, epidemiologii, nu oamenii politici, trebuie să prezinte un plan de ieșire din carantină și din criză, pentru Suceava și cele opt comune. Pentru că dacă nu vom muri de COVID-19, vom muri ucigându-ne turismul, agricultura și tot ceea ce înseamnă resursă financiară pentru populația acestei zone extraordinare”, a afirmat Alexandru Băișanu.

Ștefan Alexandru Băișanu este al doilea parlamentar care se înscrie în PPU (social-liberal), după deputatul Grațiela Gavrilescu.

×
Subiecte în articol: Alexandru Băișanu