x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul „Mitralieră” îşi sperie şi propriul partid

Deputatul „Mitralieră” îşi sperie şi propriul partid

de Diana Scarlat    |    13 Mar 2020   •   09:50
Deputatul „Mitralieră” îşi sperie şi propriul partid

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Marian Rădulescu - cunoscut drept „deputatul mitralieră“ după declaraţia sa făcută în urmă cu fix trei ani (în 13 martie 2017) că ar fi păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluţie, amenințându-i astfel pe demonstranţii anticorupţie - a „lovit” din nou, de data aceasta ricoşând în propriul partid. Oficialul a lansat o tiradă de invective la adresa românilor din diaspora care, în aceste zile, se întorc în România şi - acuză Cătălin Rădulescu - „îi contaminează” pe cei de acasă cu noul Coronavirus.

 

„Cât de criminali puteți fi, diasporezilor Iohanişti și votanți ai dreptei, să fugiți din zonele carantinate ca să veniți să îmbolnăviți 14-15 milioane de români care trăiesc aici în această țară. Aţi adus cu voi virusul Coronavirus, nu cadouri pentru copiii și familiile voastre, cărora le dădeați telefoane să voteze cu Iohannis, USR și PNL”, a scris social-democratul pe pagina sa de Facebook.

În replică, PSD Argeș a anunţat, într-un comunicat, că se delimitează de declarațiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, pe care le consideră „inacceptabile și iresponsabile” privind cetățenii români. „Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie și solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm”, a menţionat PSD Argeş.

 

Politicianul riscă suspendarea

În postarea sa, Rădulescu i-a acuzat pe românii întorşi acasă că „aduc moartea” din țara din care au venit. „O să vă urască toţi românii, ordinarilor, pentru că nu prețuiți nimic în țara de unde aţi plecat, voi prețuiți mitingurile și pe Iohanis, nu românii pe care o să îi infectați și omorâți pentru că aţi fugit din zonele carantinate, unde trebuia să stați (...) Câți ati fost la mitinguri? 10.000 - 100.000? Ce puţini sunteți! Românii nu vor uita niciodată, dacă din cauza voastră vor muri bătrânii noştri, părinții noştri, copiii noştri! Criminalilor!”, a mai postat oficialul.

Mesajul este semnat „Dep Dr Cătălin Rădulescu sau - cum vă plăcea vouă și securiștilor de peste tot - deputatul Mitralieră“.

Ca măsură imediată, conducerea PSD Argeș a înaintat Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat „propunerea de suspendare a domnului deputat Cătălin Marian Rădulescu pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş”, a anunţat organizaţia de la Piteşti. 

 

Ţara fierbe, partidul fierbe, și la un moment dat și voi și cei care făceați mitinguri la comandă, și cei care v-au susținut, vor plăti pentru fiecare român mort! Toţi veți plăti, românii din țara „ciuma roşie“ nu vor uita că, știind la ce îi expuneți, aţi venit să ne omorâți bunicii, părinții, copiii!

Cătălin Marian Rădulescu, deputat PSD

×
Subiecte în articol: catalin radulescu