x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul PSD Mircea Drăghici a suferit un accident vascular.

Deputatul PSD Mircea Drăghici a suferit un accident vascular.

26 Mai 2011   •   09:32

Mircea Draghici a fost internat, aseara, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, in urma unui accident vascular. Starea deputatului este in prezent stabila.

"Parlamentarul Colegiului Curtea de Arges a avut tensiune marita si a suferit un accident vascular, care i-a afectat partea dreapta a fetei, inclusiv ochiul. Medicii i-au acordat asistenta de urgenta, i-au facut analize si i-au recomandat sa evite orice stres sau emotie in perioada urmatoare", se arata in comunicatul transmis de la cabinetul sau parlamentar.

"Doctorii au declarat ca deputatul a avut noroc, deoarece vasul de sange s-a spart in zona fetei si nu la nivelul creierului. In acest moment, Mircea Draghici este stabil si urmeaza instructiunile medicilor", se mai arata in comunicat.

Deputatul Mircea Draghici si sase primari de comune din Arges sunt urmariti penal intr-un nou dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie, in care este cercetat si presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, trimis deja in judecata pentru fapte de coruptie intr-o alta cauza.

×