x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Diana Tuşa a demisionat din PNL

Diana Tuşa a demisionat din PNL

18 Aug 2016   •   19:43
Diana Tuşa a demisionat din PNL
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Deputatul liberal Diana Tuşa a anunţat joi că demisionează din Partidul Naţional Liberal (PNL).

"M-am săturat de atâta ipocrizie. M-am săturat să ne facem că schimbăm, dar nu schimbăm nimic, să ascundem gunoiul sub preş şi nu spunem lucrurilor pe nume. Atâta vreme cât noi, cei tineri, nu vom înţelege atunci când sunt stabilite nişte reguli că trebuie să fie respectate inclusiv de către noi, atâta vreme cât deciziile vin de undeva arbitrar fără niciun fel de criteriu logic, vom avea astfel de rezultate (n.r. - ca la locale). Credeţi că se vor câştiga alegerile din iarnă aşa? Am ascultat vorbindu-se de opoziţia care trebuie făcută, dar oamenii din sector vor proiecte. Din păcate, PNL nu mai are nevoie de oameni cu idei, de oameni cu proiecte pentru cetăţeni, noi trebuie să facem doar opoziţia. (...) Conştientizând că PNL în forma din 2016 nu are nevoie de oameni ca mine, nici de idei, nici de proiecte vă anunţ că eu astăzi îmi dau demisia din PNL", a spus Tuşa la Adunarea Generală de alegeri a PNL sector 1.

Ea a susţinut că Organizaţia PNL sector 1 a avut de-a lungul timpului rezultate bune pentru că deciziile nu au fost luate de la centru.

"Cu tot respectul faţă de colegul meu Alex Nazare, nu avea cum să câştige (n.r. - alegerile locale), însă ştia de când s-a luat decizia că este mult în spate în sondaje, putea să facă orice, la fel şi dl Mişu Voicu putea să facă orice, decizia nu i-a aparţinut, a trebuit să o preia. Mi se pare impropriu să vorbim astăzi despre schimbare, dar să ne întoarcem la Caragiale: 'Dar să nu se modifice nimic'", a adăugat Tuşa, precizând că este membru al PNL din 1998.

După anunţ, preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a precizat că se ia act de această decizie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: diana tusa