x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Directorului FMI i-a stat ceasul în Parlament

Directorului FMI i-a stat ceasul în Parlament

de Monica Iordache Apostol    |    Aniela Nine    |    30 Mar 2010   •   00:00

Şeful FMI, Dominique Strauss-Kahn, a plecat de la şedinţa comună a celor două Camere ale Parlamentului Român fără să mai aibă la mână ceasul.

Strauss-Kahn şi-a scos ceasul în timpul discursului ţinut în faţa parlamentarilor români şI l-a lăsat pe tribună, la finalul discursului uitând să-şI recupereze obiectul preţios. L-a găsit însă viceliderul grupului PSD, Aura Vasile, care a venit la tribună abia după vreooră de la plecarea lui Strauss-Kahn. "Am găsit un ceas aici", a anunţat Aura Vasile, obiect pe care preşedintele de şedinţă Mircea Geoană l-a sechestrat imediat. "Daţi-l încoace, să fim siguri că e pe mâini bune", l-a cerut Geoană, în timp ce un parlamentar din sală întreba curios "ce marcă este?".

După câteva telefoane, Geoană l-a descoperit pe proprietar, şeful FMI, iar un aghiotant a venit să ia ceasul.  "Am intuit că este vorba despre oaspetele nostru, am luat legătura cu el şI am trimis imediat o echipă să i-l ducă. Mi-a  confirmat că a intrat în posesia sa", a declarat Geoană, care nu a vrut să le deconspire nici jurnaliştilor ce marcă de ceas poartă şeful FMI.

×
Subiecte în articol: sport