x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Discursul lui Boc, precum minijupa

Discursul lui Boc, precum minijupa

de Adriana Duţulescu    |    03 Apr 2011   •   13:09

Emil Boc a participat, sâmbătă, la lansarea candidaturii lui Răzvan Mustea pentru preşedinţia Organizaţiei de Tineret a PDL, ocazie cu care premierul a ţinut să le transmită tinerilor pedelişti învăţămintele necesare unei cariere politice succes: să aibă la îndemână un I-pad şi să ajusteze discursul după tiparul fustei scurte.

"Dar cum se spune: întotdeauna dacă ai un iPad cu tine găseşti câteva idei pentru a putea ţine un discurs. Şi tot în materie de discurs, ştim, din experienţa celor de la comunicare, că un discurs trebuie să fie ca un minijup: suficient de scurt ca să fie atrăgător şi suficient de lung ca să acopere totul. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar voi încerca să acopăr atât cât este necesar şi să fiu atât de scurt cât să nu vă plictisesc", a spus premierul la începutul discursului său, în faţa tinerilor PDL-işti.

Emil Boc le-a spus democrat-liberalilor că PDL va rămâne la putere şi după 2012, şi a atacat virulent televiziunile "mogulilor". El a susţinut că subiectul ieşirii din recesiune a fost folosit de televiziunile "mogulilor" pentru a decredibiliza semnele pozitive din economie care ar putea să crească popularitatea PDL.

"Vedeţi cu câtă forţă distructivă televiziunile de atac ale mogulilor atacă orice semn pozitiv din economie, cu câtă înverşunarea manipulează orice care poate fi cât de cât pozitiv în această ţară. Aţi văzut manipularea cu ieşirea din recesiune, cu câtă înverşunare încearcă să manipuleze oamenii spunând că de ieri pe mâine se iese din recesiune şi ar trebui să se găsească prosperitate pe stradă. A spus cineva aşa ceva vreodată? Că va fi lapte şi miere pe stradă?", a spus Emil Boc.

El a estimat că atacurile mediatice la adresa partidului şi guvernului său se vor intensifica pe măsură ce semnele revirimentului economic se vor înmulţi. "Acest atac disperat al televiziunilor mogulilor îmi dă încă o dată convingerea că suntem pe drumul cel bun, altfel nu ar fi atât de disperaţi dacă ar şti că PDL nu are şanse să câştige. Vor deveni tot mai disperaţi în zilele care vor urma pentru a ataca orice demers pozitiv arătat de economie", a conchis Boc.



 


×
Subiecte în articol: pd-l emil boc