x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică DNA a instituit sechestrul asigurator pe casa deputatului Florin Popescu şi a părinţilor acestuia

DNA a instituit sechestrul asigurator pe casa deputatului Florin Popescu şi a părinţilor acestuia

29 Apr 2014   •   15:00
DNA a instituit sechestrul asigurator pe casa deputatului Florin Popescu şi a părinţilor acestuia

Deputatul Florin Popescu a declarat marţi, la ieşirea de la DNA, că procurorii anticorupţie l-au chemat pentru a-i aduce la cunoştinţă instituirea sechestrului asigurător pe casa lui şi a părinţilor săi.

Acesta a fost citat să se prezinte, marţi, la sediul DNA, în dosarul în care este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012, conform b1.ro, care citează Mediafax.

DNA a cerut avizul Camerei Deputaţilor pentru arestarea preventivă a lui Florin Popescu, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Deputaţii din Comisia juridică au respins, luni, cererea în cazul deputatului Florin Popescu.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit ca raportul Comisiei juridice privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu să fie discutat în plen marţea sau miercurea viitoare, iar votul să fie pe 7 mai.

×
Subiecte în articol: Florin Popescu deputat dna sechestru