x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Doctorul Tudor Ciuhodaru s-a înscris în Partidul Conservator

Doctorul Tudor Ciuhodaru s-a înscris în Partidul Conservator

09 Ian 2011   •   12:39
Doctorul Tudor Ciuhodaru s-a înscris în Partidul Conservator
Sursa foto: Dragos Stoica /Jurnalul National

145785-.jpgDeputatul independent de Iaşi Tudor Ciuhodaru este de astazi parlamentar al Partidului Conservator. În cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul central din Bucureşti al PC, parlamentarul ieşean a anunţat oficial că a devenit membru al PC.

"Cooptarea domnului deputat Ciuhodaru sper să fie primul pas în decizia pe care o pot lua şi alţi parlamentari, spre închegarea unei alianţe puternice de opoziţie", a spus preşedintele PC. El a adăugat faptul că Tudor Ciuhodaru, şeful unităţii de primire urgenţe a Spitalului Sf. Ioan din Iaşi, este în primul rând un profesionist recunoscut, arătând şi că îl leagă de acesta o prietenie mai veche.

"Formaţia mea este de medic de urgenţă şi pot să recunosc oriunde o urgenţă chiar şi în politică. România are nevoie de un tratament urgent (...) Sunt multe proiecte pe care le-am susţinut împreună şi în Camera Deputaţilor cu colegii de la Partidul Conservator", a spus Ciuhodaru, arătând că sprijinirea proiectelor sale legislative este principalul motiv pentru care a ales să intre în acest partid.

 

Tudor Ciuhodaru a declarat, vineri seară, că analizează varianta înscrierii sale într-unul dintre partidele componente ale Alianţei PNL-PC, motivând că multe dintre soluţiile acesteia sunt mai bune decât cele ale guvernării actuale.

"Analizez această posibilitate, de a intra în noua alianţă. Nu ştiu deocamdată în care dintre partide m-aş putea înscrie, dar iau în calcul această variantă", a afirmat Ciuhodaru. El a precizat că s-a plictisit de "dezorganizarea din zona opoziţiei" şi că a venit momentul ca aceasta să vină şi cu soluţii concrete.

Deputatul de Iaşi Tudor Ciuhodaru a fost exclus din rândurile UNPR în iunie 2010, după ce a votat moţiunea de cenzură a opoziţiei pe tema reducerii salariilor.

Tudor Ciuhodaru a fost ales ca deputat pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2008, iar la începutul anului 2010 şi-a anunţat înscrierea în UNPR. El explica atunci că PSD nu îl mai reprezintă, acuzând totodată lipsa de comunicare cu şeful local al social-democraţilor, Gheorghe Nichita.

La scurt timp după ce Tudor Ciuhodaru a devenit deputat independent, liderul filialei municipale Iaşi a PNL, deputatul Cristian Adomniţei, a declarat că l-ar onora să fie coleg de partid cu acesta.

Adomniţei spunea că Tudor Ciuhodaru nu excelează ca politician, însă afirma că îl apreciază pentru că munceşte mult şi se bazează pe reuşita personală.
Tudor Ciuhodaru profesează ca medic, fiind şeful Unităţii Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

×
Subiecte în articol: partidul conservator PC tudor ciuhodaru