x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dosarul Ridzi produce dispute în interiorul CNA

Dosarul Ridzi produce dispute în interiorul CNA

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Iul 2009   •   00:00

Prezenţa lui Christian Mititelu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), la Comisia parlamentară de anchetă constituită în cazul ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi a generat, marţi, o puternică dispută între membrii CNA.



În deschidere, Narcisa Iorga, membru CNA, a propus să se ia în discuţie această problemă, nefiind de acord cu propunerea făcută de preşedintele CNA, Răsvan Popescu. Conform Agerpres, ea a cerut ca la Parlament să meargă vicepreşedintele CNA, Ioan Onisei, conform legii audiovizuale şi nu un alt membru: "Vicepreşedintele Ioan Onisei a preluat toate atributele preşedintelui CNA, care este în concediu începând de azi, nu este plecat din ţară. Potrivit legii, el este cel care trebuie să meargă la Parlament şi nu un alt membru".

Christian Mititelu a susţinut că luni la ora 11,00 a fost chemat în biroul preşedintelui Răsvan Popescu şi i s-a comunicat că el trebuie să meargă la Parlament şi, în consecinţă, s-a conformat. După mai multe dispute pe această temă, dar şi pe problema deplasărilor în străinătate, care potrivit unor membri ai CNA nu sunt discutate în Consiliu, ziariştii au fost poftiţi afară din sală, discuţiile desfăşurându-se, în continuare, cu uşile închise.

La reluarea şedinţei, membrii CNA prezenţi au anunţat că va merge la audieri la Parlament vicepreşedintele Ioan Onisei împreună cu alţii membri care mai doresc să participe la aceste lucrări. Şedinţa va continua până la ora 14,00 când membri ai CNA vor pleca la Parlament.

×
Subiecte în articol: politic