x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Am de la viitorul preşedinte executiv aşteptările pe care le-a avut Ponta de la mine

Dragnea: Am de la viitorul preşedinte executiv aşteptările pe care le-a avut Ponta de la mine

18 Oct 2015   •   10:44
Dragnea: Am de la viitorul preşedinte executiv aşteptările pe care le-a avut Ponta de la mine

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că şi-ar dori ca vicepreşedinţii partidului să nu fie aleşi "de bileţele" şi că aşteaptă de la viitorul preşedinte executiv ceea ce fostul preşedinte al PSD, premierul Victor Ponta, a aşteptat de la el.

"(Candidaţilor la funcţiile din Biroul permanent - n.r.) le doresc să nu iasă vicepreşedinţi aleşi de bileţele. Nu aş vrea să mai văd bileţele prin sală. Le-am tot transmis asta şi sper să înţeleagă că aceste funcţii îi vor face să aibă şansa să muncească mai mult decât alţi colegi şi trebuie să fie pregătiţi de muncă, începând de mâine (luni - n.r.), de la ora 11,00. De la preşedintele executiv am multe aşteptări, dar ca să spun foarte simplu şi foarte uşor de înţeles: am de la el aşteptările pe care le-a avut Victor Ponta de la mine. Ce am făcut eu pentru Victor Ponta aş vrea să facă preşedintele executiv pentru mine şi pentru partid", a spus Dragnea, duminică, înainte de Congresul Extraordinar al PSD.

Potrivit acestuia, viitorul preşedinte executiv al partidului va trebui "să muncească, să fie loial, să ajute fiecare membru de partid şi partidul în ansamblu" şi, totodată, să urmărească aceleaşi trei obiective - "ţara, bunăstarea fiecărui român şi modernizarea partidului".

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că ziua Congresului Extraordinar al PSD, în care urmează să fie validat ca preşedinte al partidului iar social-democraţii îşi vor alege un nou Birou permanent, reprezintă "un moment al unui nou început".

"Am multe mesaje care s-ar putea să doară pe unii, s-ar putea să-i bucure pe foarte mulţi. De asta am şi emoţii, dar şi speranţe pentru ziua de azi", a adăugat Liviu Dragnea.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: liviu dragnea Victor Ponta psd alegeri congres