x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Apar informații despre sistemul de poliție politică

Dragnea: Apar informații despre sistemul de poliție politică

12 Sep 2017   •   21:40
Dragnea: Apar informații despre sistemul de poliție politică

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, că se vor înființa două comisii de anchetă, după declarațiile făcute de colonelul Daniel Dragomir, fostul adjunct al lui Florin Coldea - cel care a fost prim-adjunct al directorului SRI.
Despre declarațiile făcute de col. Daniel Dragomir, adjunctul lui Florin Coldea

"Obligatoriu Dragomir va fi chemat la comisia e control a SRI. Trebuie să spună aceste lucruri în fața unei comisii parlamentare. Dacă această comisie va vedea că apar elemente care îi depășesc, atunci se poate lua în discuție înființarea unei comisii speciale.

S-a mers pe ținte. S-au stabilit, probabil s-a făcut o lista, probabil că doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Încet-încet, adevărul iese la iveală. Cei care au procedat așa vor da socoteală. Apar informații despre sistemul de poliție politică."

Dragnea: Mulți vor începe să vorbească

"Faptul că suntem aleși în Parlament ne dă posibilitatea să folosim atribuțiile acestei instituții pentru a contribui la aflarea adevărului. Încă sunt mutle zone bolnave într-o parte din instituțiile din România. 

Eu nu fac spectacol, nu țip, nu ameninț, doar respect ce am spus în campania electorală. Vor fi mulți care vor începe să vorbească, din toate zonele. Au început să prindă curaj. Nu ne pot închide pe toți."

×