x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea apreciază că e fezabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru studenţi la transportul aerian intern

Dragnea apreciază că e fezabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru studenţi la transportul aerian intern

17 Mai 2019   •   12:02
Dragnea apreciază că e fezabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru studenţi la transportul aerian intern
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent vineri la Topoloveni, judeţul Argeş, a apreciat că este realizabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru cursele aeriene interne în cazul studenţilor.

"Am stabilit - şi până la urmă s-a aprobat - transport gratuit pe calea ferată (pentru studenţi, n.r.). Mi se pare o idee foarte bună şi aceasta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării. Cred că o să fie bucuroase şi companiile de transport. Dar da, eu cred că se poate face", a declarat el în cadrul unei întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai PSD la Centrul Cultural din Topoloveni.

Precizările au fost făcute după ce o studentă care a luat cuvântul a salutat introducerea transportului gratuit pe calea ferată pentru studenţi, dar a propus şi reducerea tarifului pentru transportul aerian intern.

"Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern - să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util", a spus ea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea