x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Ce a făcut Iohannis în patru ani de mandat? Nu am găsit un gest care să fi ajutat România sau pe români

Dragnea: Ce a făcut Iohannis în patru ani de mandat? Nu am găsit un gest care să fi ajutat România sau pe români

02 Mar 2019   •   13:57
Dragnea: Ce a făcut Iohannis în patru ani de mandat? Nu am găsit un gest care să fi ajutat România sau pe români

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat sâmbătă, în discursul susţinut la conferinţa judeţeană a social-democraţilor din Caraş-Severin, pe preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta nu a făcut "absolut nimic" în cei patru ani de mandat care să fi ajutat România sau pe români.

"Ce-a făcut acest domn în România? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă: ce a făcut acest om cât a fost preşedinte? Eu nu am găsit un singur lucru, o acţiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români, absolut nimic. În schimb am văzut că este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case mătrăşite. Dă socoteală? Nu! Zeci de dosare care au fost închise de către acelaşi om în jurul căruia face gardă să nu cumva să fie schimbat de acolo", a spus Dragnea.

El l-a mai criticat pe Iohannis pentru că a blocat activitatea Guvernului prin refuzul de a numi noii miniştri, pentru contestarea legii bugetului de stat pe 2019 la Curtea Constituţională. De asemenea, Dragnea a mai spus că Iohannis vorbeşte "de rău" România în exterior, în întâlnirile cu oficialii străini. (continuă)

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dragnea iohannis atac