x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre absenţa ministrului Finanţelor de la dezbaterile din Cameră pe legea salarizării: E o ofensă

Dragnea, despre absenţa ministrului Finanţelor de la dezbaterile din Cameră pe legea salarizării: E o ofensă

07 Iun 2017   •   14:40
Dragnea, despre absenţa ministrului Finanţelor de la dezbaterile din Cameră pe legea salarizării: E o ofensă
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că n-a fost o poziţie foarte confortabilă pentru el şi pentru colegii săi faptul că ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, nu a fost prezent în plen pentru a spune că legea salarizării este sustenabilă, menţionând că aceasta poate fi considerată "o ofensă". 

"N-a fost o poziţie foarte confortabilă pentru mine şi pentru colegii mei faptul că ministrul de Finanţe azi nu a fost prezent să spună ceea ce nouă ne-a spus în permanenţă, şi anume faptul că această lege este sustenabilă. Eu, personal, nu am nevoie de această garanţie, pentru că noi nu am făcut legea în Parcul Cişmigiu şi acum încercăm să căutăm bani. (...) Faptul că ministrul de Finanţe n-a fost prezent azi, cu toate că liderul de grup se angajase, a fost un lucru care pentru noi, repet, nu a fost în regulă", a afirmat Dragnea, întrebat dacă urmează o remaniere guvernamentală. 

În opinia lui, Viorel Ştefan a procedat incorect. "Cred că este o ofensă. Putem vorbi de o ofensă", a subliniat Dragnea. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: dragnea ministrul finantelor