x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre criticile lui Ponta: Am stat la căpătâiul lui o noapte întreagă când a fost operat

Dragnea, despre criticile lui Ponta: Am stat la căpătâiul lui o noapte întreagă când a fost operat

25 Mar 2019   •   16:33
Dragnea, despre criticile lui Ponta: Am stat la căpătâiul lui o noapte întreagă când a fost operat
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, în contexul criticilor lansate de Victor Ponta referitoare la faptul că nu s-a prezentat la proces şi a acuzat probleme de sănătate, că atunci când Ponta a fost operat, a stat la căpătâiul lui o noapte întreagă.

Liviu Dragnea a fost întrebat într-o conferinţă de presă la Parlament despre faptul că s-a internat când urma să fie audiat de judecători în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

"Trebuia să trimită mascaţi să mă ia de acolo. Am citit şi chestia asta de la unu', la căpătâiul căruia am stat în Istanbul când a fost operat. M-am dus şi am stat la căpătâiul lui o noapte întreagă. De Victor Ponta vorbesc, da", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă se va prezenta la următorul termen din procesul său, cel din 15 aprilie, el a spus că o să meargă "după 14 (aprilie -n.r.), seara".

"Să fiu primul la rând", a adăugat Dragnea.

Liderul Pro România, deputatul Victor Ponta, a declarat joi, la Târgu Jiu, referitor la procesul lui Liviu Dragnea, că acesta nu poate fugi tot timpul şi să schimbe legile pentru a scăpa de condamnare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea