x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre declaraţiile lui Ghiţă: Eu nu le iau în râs; sper să înţeleagă toată lumea că nu mi-e teamă

Dragnea despre declaraţiile lui Ghiţă: Eu nu le iau în râs; sper să înţeleagă toată lumea că nu mi-e teamă

28 Dec 2016   •   15:24
Dragnea despre declaraţiile lui Ghiţă: Eu nu le iau în râs; sper să înţeleagă toată lumea că nu mi-e teamă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că ''nu ia în râs'' declaraţiile lui Sebastian Ghiţă care susţine că a fost ameninţat că îi vor fi trimise la închisoare rudele şi prietenii dacă nu face un denunţ împotriva liderului social-democrat, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru. 

"Eu nu iau în râs aceste declaraţii pentru că, din păcate, nu sunt singurele informaţii de aceste gen care au ajuns la mine, atât în timpul campaniei electorale, cât şi după alegeri, mai ales după alegeri. Am primit din foarte multe părţi informaţii de la oameni cu care nu am vorbit niciodată în viaţa mea şi de care nici nu auzisem, care mi-au transmis că au fost presaţi, întrebaţi să spună ceva despre mine sau măcar să accepte să inventeze ceva despre mine. Nu am dat atât de mare importanţă şi sigur că atunci când primeşti astfel de informaţii ai o rezervă a bunului simţ gândindu-te poate, într-o speranţă deşartă, că nu se poate aşa ceva. Această declaraţie asumată a lui Sebi Ghiţă mă pune pe gânduri serios şi cred că ar trebui să ne pună serios pe gânduri pe toţi. Am înţeles că vor mai urma astfel de declaraţii şi eu zic să le urmărim cu atenţie. În ceea ce mă priveşte, sper să înţeleagă toată lumea care trebuie să înţeleagă că nu mi-e teamă", a spus Dragnea. 

Dragnea a precizat că la adresa sa nu s-au făcut astfel de presiuni directe, dar le-a văzut "prin presă", pe un site care spunea cum o să fie băgat în puşcărie dacă îndrăzneşte să îl sfideze pe preşedinte. 

El a mai menţionat că se fac astfel de presiuni pentru ca PSD să nu preia guvernarea şi să nu pună în practică programul susţinut de toţi românii. 

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a susţinut miercuri, într-o înregistrare, că Direcţia Naţională Anticorupţie este un "instrument" prin care "mai marii zilei" încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie şi că a fost ameninţat că îi vor fi trimise la închisoare rudele şi prietenii dacă nu face un denunţ împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru. AGERPRES

×