x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre impozit zero la venituri sub 2.000 lei: Cred că în 2018 nu,dar efectul va fi aproape acelaşi

Dragnea despre impozit zero la venituri sub 2.000 lei: Cred că în 2018 nu,dar efectul va fi aproape acelaşi

30 Oct 2017   •   22:38
Dragnea despre impozit zero la venituri sub 2.000 lei: Cred că în 2018 nu,dar efectul va fi aproape acelaşi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu crede că măsura impozitului zero pentru cei cu venituri sub 2.000 de lei va fi aplicată din 2018, dar a adăugat că prin măsurile fiscal-bugetare preconizate pentru anul viitor va exista aproape acelaşi efect.

"Cred că în 2018 nu, dar efectul va fi aproape acelaşi, pentru că vor veni deduceri în funcţie de nivelul de salarizare, în funcţie de nivelul de venituri şi în funcţie de numărul de copii. La final, efectul va fi aproape acelaşi", a declarat Liviu Dragnea, luni seară, la finalul discuţiilor purtate între liderii coaliţiei la Vila Lac 1.

Preşedintele PSD a explicat şi despre reducerea contribuţiilor sociale de la 39,25% la 35%, spunându-i-se că în programul de guvernare acest punct este prevăzut.

"Este de la 39,25 la 35%. Există o condiţionalitate de la Comisia Europeană ca aceste patru contribuţii, ajutorul de şomaj, concediul medical, risc de accidente şi creanţele salariale, să existe, dar nu le-am mai lăsat pe toate patru, ca să facă un agent economic patru ordine de plată, le-am pus într-una singură şi prin asta s-a simplificat foarte mult. Deci, este contribuţia asiguratorie pentru muncă. Aşa se numeşte", a precizat Dragnea.

Liderul social-democraţilor a afirmat şi că punctul de pensie va fi 1.100 de lei de la 1 iulie 2018.

"De la 1 iulie, cum este în programul de guvernare", a spus Dragnea, fiind întrebat dacă punctul de pensie va fi de 1.100 de lei, aşa cum s-a promis. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea