x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre o excludere a Gabrielei Firea din PSD: Doamne fereşte! Cum să piardă partidul un asemenea om?

Dragnea despre o excludere a Gabrielei Firea din PSD: Doamne fereşte! Cum să piardă partidul un asemenea om?

13 Noi 2018   •   15:46
Dragnea despre o excludere a Gabrielei Firea din PSD: Doamne fereşte! Cum să piardă partidul un asemenea om?

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că, la viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului, se va discuta şi despre afirmaţiile făcute de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, el excluzând însă o eventuală excludere a acesteia din formaţiunea social-democrată. 

Întrebat, la finalul şedinţei BPN de marţi dacă în Comitetul Executiv de săptămâna viitoare se va discuta situaţia primarului general, Liviu Dragnea a răspuns: "Pe teste grilă?". 

El a replicat astfel în contextul în care, înaintea sa, Gabriela Firea declarase că a existat varianta ca în Comitetul Executiv Naţional în care se va discuta despre remanierea guvernamentală membrii forului de conducere al PSD să aprecieze activitatea miniştrilor social-democraţi prin răspunsuri la teste grilă pregătite în acest sens. 

Jurnalistul care adresase întrebarea i-a spus liderului PSD că altele ar putea fi acuzaţiile, în CExN, la adresa Gabrielei Firea, după ce aceasta a susţinut că Dragnea nu are "bărbăţie politică să recunoască faptul că a discutat cu primarii de sectoare despre desfiinţarea Primăriei Generale". 

"Discutăm în CExN", a precizat Liviu Dragnea. 

De asemenea, întrebat dacă se impune excluderea Gabrielei Firea din partid, preşedintele PSD a spus: "Doamne fereşte! Cum să piardă partidul un asemenea om?! Eu nu susţin aşa...". "Iar în legătură cu bărbăţia, să stea liniştită, am suficientă bărbăţie!", a punctat Liviu Dragnea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea