x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre Tudose: Este un premier bun, un premier eficient, cu greşelile lui

Dragnea despre Tudose: Este un premier bun, un premier eficient, cu greşelile lui

13 Oct 2017   •   06:04
Dragnea despre Tudose: Este un premier bun, un premier eficient, cu greşelile lui
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că Mihai Tudose este un premier bun, eficient, "cu greşelile lui".

"Despre Mihai Tudose, ca să aflaţi părerea mea acum, în conferinţa de presă - eu nu am vorbit, nu am avut nicio ieşire publică în aceste zile. La un moment dat, probabil că o să spună şi Mihai, a discutat, nu neapărat în plen, a făcut o pauză, şi despre eventualitatea ca să-şi prezinte demisia, văzând poziţia partidului. Eu i-am spus că nu poate lua în calcul această variantă. Mihai Tudose este un premier bun, un premier eficient, cu greşelile lui. Poate ale lui sunt mai mici sau mai mari ca ale mele. Poate ale mele sunt mai mari sau mai mici ca ale lui", a afirmat Dragnea la finalul şedinţei CExN.

El a adăugat că a avut discuţii repetate în ultimele zile cu premierul şi a constatat că au "comunicat prost unul cu altul".

"Am comunicat prost unul cu altul. Eu îmi asum asta, cred că şi-o asumă şi el. Nu mai putem face asemenea greşeli, să punem şi partidul, şi coaliţia, şi majoritatea parlamentară şi guvernul într-o situaţie limită. Eu am avut de învăţat din această perioadă, şi Mihai a avut de învăţat şi colegii noştri au avut de învăţat. (...) Dar ce vreau să transmit eu, ca preşedinte al partidului, să nu creadă vreo instituţie, indiferent de care natură, că acest partid se lasă subjugat în activitatea politică sau guvernamentală, sub nicio formă. Este doar un sfat", a susţinut Liviu Dragnea. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea mihai tudose