x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre Victor Ponta: S-a autoexclus din partid. Nu partidul l-a împins acolo

Dragnea, despre Victor Ponta: S-a autoexclus din partid. Nu partidul l-a împins acolo

01 Aug 2017   •   23:55
Dragnea, despre Victor Ponta: S-a autoexclus din partid. Nu partidul l-a împins acolo
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Victor Ponta nu a fost împins spre excludere, ci și-a făcut-o singur, consideră Liviu Dragnea. Acesta a vorbit despre ”ruptura” din relația sa cu Ponta, marți, la ”Sinteza Zilei”.

"Nu putem să zicem că nu s-a întâmplat nimic şi brusc s-a ajuns în situaţia asta. A fost o supărare când şi-a dat demisia pe Facebook. Eu m-am supărat foarte tare. Era duminică, trebuia să ne întâlnim. M-a sunat cineva şi mi-a spus. Asta a durut. Nu-l acuz pentru plecarea din funcţia de prim-ministru. Mi-a părut rău că nu s-a discutat în partid. El era în centrul unei presiuni uriaşe. 99% din această presiune era contrafăcută, să-l determine să-şi dea demisia.

 

Pe urmă au fost atitudini incorecte în timpul alegerilor locale. Niciun sprijin pentru Gabriela Firea. L-a sprijinit pe Piedone împotriva candidatului nostru. Pe urmă au fost alte atacuri împotriva partidului. Ceea ce ne-a durut cel mai tare a fost în campanie când poza lui era pe afişele PRU. El a explicat că e bine să ajute PRU ca împreună să facem 50%. Oamenii au fost dezorientaţi. După alegeri au continuat aceste atacuri. Mi-a dat demisia în alb şi am rupt-o.

Victor Ponta nu a fost exclus din partid. S-a autoexclus. A fost o decizie a CExN că orice membru care susţine un guvern care nu e susţinut de partid se autoexclude. Nu s-a ajuns aici pentru că partidul l-a împins acolo. Şi-a făcut-o singur."

×
Subiecte în articol: victor ponta liviu dragnea