x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: I-am rugat pe premier şi ministrul Transporturilor să urgenteze procedurile pentru centura Galaţi

Dragnea: I-am rugat pe premier şi ministrul Transporturilor să urgenteze procedurile pentru centura Galaţi

11 Mai 2019   •   14:45
Dragnea: I-am rugat pe premier şi ministrul Transporturilor să urgenteze procedurile pentru centura Galaţi
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la mitingul de la Galaţi, că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să urgenteze procedurile pentru proiectul variantei ocolitoare a Galaţiului, menţionând că a discutat şi despre nevoia unui aeroport în această zonă.

"L-am rugat aseară pe domnul ministru Cuc şi azi de dimineaţă pe doamna prim-ministru să urgenteze procedurile pentru centura Galaţiului. De asemenea, am avut o discuţie cu Dan Nica (liderul PSD Galaţi n.red.), (...) cu primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţean şi mi-au spus că această zonă are nevoie de un aeroport şi de ce nu s-ar putea face un aeroport în această zonă care să deservească Galaţiul, Brăila şi Vrancea, o zonă care a început să se dezvolte mult. Vă asigur că angajamentele luate de noul investitor la Sidex, şi doamna prim-ministru şi europarlamentarii noştri vor avea grijă ca aceste angajamente să fie respectate pentru că e un obiectiv vital şi pentru judeţ", a afirmat Dragnea, în discursul susţinut pe scena mitingului PSD.

Liderul social-democrat a prezentat mai multe realizări ale guvernării PSD în Galaţi, susţinând că au fost în ultimii ani investiţii de 900 milioane de euro.

"Mi-a dat aseară cineva o hârtie cu doar câteva realizări de aici din Galaţi. Hai să vedem ce înseamnă nimicul de care vorbeşte Iohannis: investiţii în derulare în judeţul Galaţi - 153 milioane de euro pentru drumurile judeţene, drumurile pe care nimeni nu mai credea că e posibil să se mai circule", a spus Dragnea.

Printre investiţii, preşedintele PSD a enumerat alocarea a 80 milioane de euro pentru reabilitarea spitalului clinic Galaţi, construcţia de blocuri de locuinţe pentru medici, modernizarea ambulatoriului de specialitate, precum şi pentru alte spitale. El a mai spus că s-au alocat 105 milioane de euro pentru managementul deşeurilor, precum şi 182 milioane de euro pentru apă şi canalizare în 24 de localităţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dragnea centura galați