x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Încep să nu mai cred în coincidenţe; se întâmplă multe lucruri nu numai cu mine, ci şi cu alţi lideri politici

Dragnea: Încep să nu mai cred în coincidenţe; se întâmplă multe lucruri nu numai cu mine, ci şi cu alţi lideri politici

07 Aug 2016   •   21:39
Dragnea: Încep să nu mai cred în coincidenţe; se întâmplă multe lucruri nu numai cu mine, ci şi cu alţi lideri politici
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că începe că nu mai creadă în coincidenţe, pentru că "se întâmplă multe lucruri" nu doar cu el sau cu familia sa, ci şi cu alţi lideri politici, şi că simte că "unul sau mai mulţi încearcă să folosească instituţiile statului într-un joc electoral".

"Aici nu e vorba neapărat de ameninţări, dar, am spus-o şi săptămâna trecută: încep să nu mai cred în coincidenţe. Se întâmplă multe lucruri, nu numai cu mine, nu numai cu familia mea, ci şi cu alţi lideri politici naţionali sau locali. Simt, s-ar putea să greşesc, îmi doresc să greşesc, simt că undeva cineva, unul sau mai mulţi, încearcă să folosească instituţiile statului în acest joc electoral. Nu am niciun fel de informaţii, pur şi simplu simt asta, îmi doresc sa fie o percepţie greşită", a afirmat Dragnea duminică, la România TV.

Întrebat despre cine e vorba, preşedintele PSD nu a dat un răspuns concret.

"Nu ştiu sunt atât de multe zvonuri, atât de multe informaţii care circulă în Bucureşti, încât până la urmă nu mai ştii ce-i adevărat şi ce nu-i adevărat. Dar nu numai eu simt asta sunt mulţi oameni care simt asta. Poate greşim toţi şi am luat o boală sau un virus care ne face pe noi să avem o percepţie diferită asupra realităţii. Dar s-ar putea să fim sănătoşi şi să avem dreptate. (...) Poate le foloseşte cineva, poate instituţiile în sine se autofolosesc", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, "există un precedent - Traian Băsescu".

"Nu e vorba de teamă, noi ne vedem de drum şi de proiecte în continuare. Evaluarea mea este că vom rămâne în picioare până în ziua alegerilor", a conchis liderul PSD. www.agerpres.ro

×