x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Iohannis spunea că este anticomunist. De ce nu îl schimbă pe Lazăr? Îi este frică pentru că e şantajat

Dragnea: Iohannis spunea că este anticomunist. De ce nu îl schimbă pe Lazăr? Îi este frică pentru că e şantajat

18 Apr 2019   •   20:10
Dragnea: Iohannis spunea că este anticomunist. De ce nu îl schimbă pe Lazăr? Îi este frică pentru că e şantajat

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat joi, la Suceava, pe preşedintele Klaus Iohannis că a refuzat schimbarea din funcţie a procurorului general, Augustin Lazăr, pentru că ar fi şantajat "cu dosarul cu casele furate" de la Parchetul General.

El a declarat, vineri, în cadrul Conferinţei judeţene a PSD Suceava, că şeful statului "este şantajat cu casele furate".

"Iohannis spunea că este anticomunist. De ce nu îl schimbă pe Lazăr? Pentru că îi e frică. Îi este frică pentru că e şantajat. Nu dumneavoastră aveţi la Parchetul General dosarul cu casele furate, ci familia lui are şi de aia nu o face, de frică. Ăsta este anti-comunistul Iohannis", a afirmat Dragnea.

Preşedintele social democrat l-a criticat pe şeful statului şi pentru faptul că a fost împotriva măsurii creşterii salariilor concomitent cu reducerea taxelor.

"Vor fi în continuare bani şi de pensii, şi de salarii. De ce ? Pentru că noi tot timpul am ştiut şi acum ştim mult mai bine cum să facem ca România să aibă mai mulţi bani. Ieşea Iohannis în 2017 şi spunea că nu se poate să micşorezi taxele, dar să măreşti salariile. Ba se poate, frate. Nu se poate dacă eşti prost şi nu înţelegi, dar, dacă ştii, poţi să o faci, pentru că avea României, adică Produsul Intern Brut, a crescut cu o treime în doi ani. Nicăieri nu a mai crescut niciodată cu atât într-un termen atât de scurt. Asta înseamnă că au crescut şi veniturile", a adăugat liderul PSD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: iohannis dragnea anticomunist lazăr