x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Majoritatea parlamentară nu se pierde

Dragnea: Majoritatea parlamentară nu se pierde

03 Feb 2019   •   21:06
Dragnea: Majoritatea parlamentară nu se pierde
Sursa foto: Liviu Alecu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică la Parlament că majoritatea parlamentară nu se pierde în urma plecării unor social-democraţi din formaţiunea sa, despre care spune că "s-au păcălit".

"Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la legi şi la moţiuni de cenzură. Se pare că s-au păcălit", a spus liderul PSD.

Întrebat dacă se aşteaptă ca şi alţi parlamentari să demisioneze din PSD, Dragnea a răspuns: "Nu mă aştept niciodată. Dacă nu mai este niciunul acoperit, nu mai pleacă niciunul. Dacă mai este, mai pleacă".

Despre alianţa USR cu PLUS, liderul social-democrat a afirmat: "Securiştii şi-au făcut două partide. Unul pe stânga, altul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior şi Coldea, Pro România, şi pe dreapta este partidul lui Cioloş. Este simplu. Asta arată foarte mare disperarea, faptul că au început să desfacă conservele arată o mare disperare, ceea ce este de bine".

Duminică, PSD a avut trei reuniuni - Comitetul Executiv Naţional şi două întâlniri ale grupurilor parlamentare de la Cameră şi Senat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea