x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis

Dragnea: Ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis

de Ion Alexandru    |    20 Mai 2019   •   10:02
Dragnea: Ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis

PSD şi PNL, principalele partide parlamentare care se confruntă pentru alegerile europene, au organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, ultimele mitinguri electorale din această campanie. În timp ce PNL, împreună cu preşedintele Iohannis, au participat la o acţiune electorală în Piaţa Victoriei, din Capitală, social-democraţii au ales municipiul Târgovişte. Discursurile liderilor s-au axat pe atacuri virulente unii împotriva celorlalţi. Iohannis a afirmat, cu acest prilej, că “nu trebuie să pierdem justiţia”, în timp ce li se adresa liberalilor prezenţi, iar Liviu Dragnea l-a acuzat pe şeful statului că patronează un “război securist” împotriva PSD.

 

„L-am auzit pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească, care a început să facă gălăgie. Credeţi că are ceva de spus, credeţi că are vreun proiect pentru ţară? Credeţi că are vreun gând bun pentru România? El şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi sunetul creşterii economice scos de motoarele economiei şi agriculturii, produs de creşterea pensiilor şi salariilor, este zornăitul banilor din buzunarele românilor, produs de maşinăria PSD, care s-a pus în mişcare”, a precizat Liviu Dragnea, în timpul discursului pe care l-a susţinut la mitingul PSD de la Târgovişte.

 

“Acest om nu-şi poate iubi ţara”

”Noi creştem România, Iohannis vrea să o ţină-n loc. (...) Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligaţi să-l ducem şi să câştigăm”, a mai spus liderul social-democrat, care a adăugat, referindu-se la preşedinte, că “acest om nu-şi poate iubi ţara. De ce credeţi, chiar dacă institutele din România, instituţiile străine au arătat care este creşterea economică a României - a doua din Europa, al treilea an, peste 5% creştere economică, de ce credeţi că el şi ai lui stau în gură cu cifrele mincinoase? Pentru că şi-ar dori ca România să o ducă rău, doar-doar îi merge rău PSD”.

Mitingul PSD de la Târgovişte a reunit aproximativ 30.000 de participanţi, după ce social-democraţii au decis să anuleze manifestaţia programată la Romexpo, unde preconizau că vor participa peste 150.000 de persoane.

 

“Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie” – Liviu Dragnea, preşedinte PSD

 

×