x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Nu am auzit ca Antonescu să îi dea afară din case pe teleormăneni, adică să meargă acolo des

Dragnea: Nu am auzit ca Antonescu să îi dea afară din case pe teleormăneni, adică să meargă acolo des

de Agerpres    |    28 Apr 2014   •   18:55
Dragnea: Nu am auzit ca Antonescu să îi dea afară din case pe teleormăneni, adică să meargă acolo des

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, afirmă că preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu se deplasează atât de des în colegiul din Teleorman.

"Nu ştiu (cât de des se duce Crin Antonescu în Teleorman - n.r.) că nu fac evidenţa. Oricum, nu am auzit să îi dea afară din casă, adică să meargă atât de des. O fi fost. Eu nu m-am întâlnit cu dumnealui. Dar nici eu nu sunt în fiecare zi acolo", a spus social-democratul, luni, într-o conferinţă de presă.

Întrebat cum comentează apelativul de "puşlamale roşii", folosit de către liderul PNL la adresa PSD, Liviu Dragnea a replicat că îi va lăsa pe cetăţenii din Teleorman, "la care am fost împreună cu domnul Antonescu, având în spate sigla PSD, în campania din 2012", să aprecieze aceste afirmaţii.

Crin Antonescu a declarat, în cadrul lansării candidaţilor PNL la Parlamentul European pentru zona Muntenia, că România nu este condamnată iar "să intre pe mâna acestor puşlamale roşii", atâta vreme cât PNL oferă o alternativă.

"Dacă luăm peste 20 la sută, tot acest circ, pe care îl fac acum pesediştii, încearcă şi ei cu acoliţii lor, se va transforma într-o misiune tristă pentru ei pentru că, în acel moment, PNL va face clar pentru toată societatea românească, pentru toate interesele, gusturile, pentru toate interesele, pentru toate opţiunile, că România nu-i condamnată iar să intre pe mâna acestor puşlamale roşii, că există o alternativă şi că va începe o bătălie adevărată, care de această dată va fi foarte clară, între ei şi noi. Şi PNL are şansa de a fi vârf de lance în această bătălie şi de a fi acum alternativa României la PSD pentru următorii ani", a spus Antonescu în discursul său de la Ploieşti.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea crin antonescu teleorman