x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acţionari despre contracte

Dragnea: Nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acţionari despre contracte

19 Noi 2018   •   20:23
Dragnea: Nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acţionari despre contracte

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu a participat la nicio partidă de vânătoare unde oameni politici au discutat cu acţionari de la vreo companie despre contracte.

Întrebat dacă lideri PSD şi acţionari TelDrum au participat la aceleaşi partide de vânătoare unde au discutat despre contracte pe bani publici, Dragnea a spus că acestea sunt nişte prostii.

"Nu cred aşa ceva. Sunt nişte prostii, asta vă pot răspunde. Eu nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acţionari de la vreo companie despre contracte. Eu la aşa ceva nu am participat", a susţinut Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că cei care sunt curioşi să afle cu cine a fost el la vânătoare află de la DNA.

"În legătură cu Rise Project am o întrebare. Cum au ajuns la Rise Project nişte documente în condiţiile în care înainte ajunseseră la DNA? Asta e o întrebare banală şi timidă, la care sigur că cineva va da răspunsul la un moment dat", a afirmat liderul PSD.

Întrebat cum îşi explică că apare în fotografii din urmă cu 3-4 ani împreună cu Petre Pitiş la vânătoare, în condiţiile în care a afirmat că nu l-a mai văzut pe acesta de 10-15 ani, Liviu Dragnea a menţionat că nu ştie despre ce fotografii este vorba.

"Eu cred că am fost la sute de partide de vânătoare, ştiu că la acele partide de vânătoare de pe tot cuprinsul ţării, cred că erau zeci de acţionari la diverse companii. Şi cu mâna întoarsă la spate nu cred că pot să îmi aduc aminte pe toţi cei cu care m-am văzut sau de toţi cei care au participat la vânătoare. (...) Întrebarea mea este foarte simplă şi vorbesc mai tare ca să audă şi DNA, a merge la o partidă de vânătoare este o infracţiune? Sunt oameni chemaţi la DNA să fie întrebaţi de vânători, de regulile de la vânătoare. Până la urmă, cred că ar trebui să fie chemaţi şi mistreţii şi iepurii şi vulpile, fazanii şi ăia chiar ar trebui arestaţi", a afirmat el. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea