x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei; este un om de bună credinţă, un profesionist

Dragnea: Nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei; este un om de bună credinţă, un profesionist

16 Feb 2018   •   23:05
Dragnea: Nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei; este un om de bună credinţă, un profesionist

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu este dezamăgit de întârzierea şi poziţia adoptată de ministrul Justiţiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adăugând că îl consideră în continuare pe acesta "un om de bună credinţă" şi "un profesionist".

"Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei, ştiu poziţiile unor colegi. Dar asta nu este un subiect care să fie decis aşa, decis foarte repede şi fără o temeinică documentare şi pregătire. Eu îl consider în continuare pe Tudorel Toader un om de bună credinţă, un profesionist, un om serios şi cred că decizia pe care o va lua, nu ştiu care va fi aceea, va fi una argumentată", a afirmat Dragnea, la Antena 3, fiind întrebat despre poziţiile critice exprimate de unii colegi din PSD referitor la întârzierea de către ministrul Justiţiei a raportului referitor la DNA.

Totodată, Dragnea a mai spus că nu l-a văzut vreodată pe ministrul Justiţiei să anunţe sau să propună ceva "fără să aibă o argumentaţie serioasă".

"Are ritmul dumnealui şi s-a întâmplat acum că era plecat în Japonia, într-o vizită programată demult. Dar primul-ministru i-a cerut să se întoarcă şi s-a întors", a mai afirmat liderul PSD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea