x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea o vrea pe Lia Olguța Vasilescu purtător de cuvânt al PSD

Dragnea o vrea pe Lia Olguța Vasilescu purtător de cuvânt al PSD

04 Mar 2019   •   19:16
Dragnea o vrea pe Lia Olguța Vasilescu purtător de cuvânt al PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că o va propune pe Olguţa Vasilescu purtător de cuvânt al partidului la primul Birou Permanent Naţional al PSD. 

"O să o propun pe Olguţa Vasilescu purtător de cuvânt al partidului în primul Birou Permanent Naţional", a precizat Dragnea, la Parlament. 

El a spus că decizia premierului Viorica Dăncilă de a o coopta pe Olguţa Vasilescu în funcţia de consilier pe infrastructură este "una foarte bună". 

"Este un om foarte aplicat, foarte bine priceput, primar al Craiovei, care a schimbat enorm de mult acel oraş, gestionând proiecte de infrastructură complicate, a arătat la Ministerul Muncii că este foarte pricepută. Este un om care poate munci foarte mult şi care poate ajuta prim-ministrul cu informaţii, se poate şi implica în a dinamiza anumite proiecte importante pe care ministerul Transporturilor le derulează. Eu cred că decizia prim-ministrului de a o coopta în echipă este una foarte bună şi susţin cu toată tăria lucrul ăsta", a adăugat Dragnea. 

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu susţine că prim-ministrul Viorica Dăncilă şi-a dorit ca ea să rămână în echipa guvernamentală, motiv pentru care a optat pentru funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, poziţie din care va supraveghea proiectele drumurilor expres Piteşti - Craiova şi Craiova - Târgu Jiu. 

Camera Deputaţilor a validat, luni, numirea deputatului PSD Lia Olguţa Vasilescu în funcţia de secretar al acestui for legislativ.

AGERPRES

×