x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea promite: Niciun ministru cu probleme penale în viitorul guvern

Dragnea promite: Niciun ministru cu probleme penale în viitorul guvern

26 Ian 2018   •   11:09
Dragnea promite: Niciun ministru cu probleme penale în viitorul guvern

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat vineri că au avut loc consultări privind lista noului Guvern, precizând că unele propuneri n-au fost acceptate de premierul desemnat Viorica Dăncilă.

 

"Au fost consultări cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, au fost propuneri, unele n-au fost acceptate de doamna Dăncilă. S-ar putea să fie două-trei domenii unde să fie mai multe opţiuni şi se va tranşa prin vot, dar la fiecare propunere va fi vot nominal", a declarat Dragnea înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat dacă vicepremierul Paul Stănescu va rămâne în viitorul Guvern, Dragnea a răspuns: "Domnul Paul Stănescu a anunţat ce va face, în cazul în care instanţa va decide (...) redeschiderea dosarului, nu ştiu exact foarte bine. A zis că îşi prezintă demisia".

De asemenea, chestionat dacă va avea grijă ca pe lista miniştrilor din noul Cabinet să nu fie vreun ministru cu probleme de integritate, Dragnea a spus: "Nu cred că va fi niciun ministru cu astfel de probleme".

În ceea ce priveşte o eventuală prezenţă a Rovanei Plumb în viitorul Guvern, liderul PSD a făcut referire la faptul că cererea DNA care o viza pe aceasta a fost respinsă în Parlament.

"Dar Rovana Plumb ce probleme are? (...) Din moment ce a fost respinsă (cererea DNA - n.r.), înseamnă că nu are nicio calitate (în dosar, n.r.)", a arătat Dragnea.

Totodată, liderul PSD a precizat că nu i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis o listă cu opţiuni de miniştri ale PSD. "Nu pot să-i trimit preşedintelui o listă cu opţiuni", a mai afirmat Dragnea. Antena 3

×