x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: PSD îşi reafirmă deschiderea de a colabora şi dialoga cu preşedintele României

Liviu Dragnea: PSD îşi reafirmă deschiderea de a colabora şi dialoga cu preşedintele României

15 Dec 2016   •   20:39
Liviu Dragnea: PSD îşi reafirmă deschiderea de a colabora şi dialoga cu preşedintele României

PSD îşi reafirmă deschiderea de a colabora şi dialoga cu şeful statului, Klaus Iohannis, a anunţat joi seara preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, votul dat de români pe 11 decembrie obligă PSD "să abordeze cu toată seriozitatea guvernarea".

"PSD îşi reafirmă deschiderea de a colabora şi dialoga cu preşedintele României, dl. Klaus Iohannis, în toate proiectele care vizează stabilitatea politică, stabilitatea economică, externă, securitatea României, precum şi în procesul de instalare a unei guvernări stabile", a declarat Dragnea, la sediul PSD din Băneasa.

De asemenea, acesta a arătat că în activitatea parlamentară şi guvernamentală PSD va promova consultări cu mediul academic şi universitar, ONG-uri, structuri asociative ale autorităţilor locale şi cu asociaţiile reprezentative în domeniile care vor fi reglementate.

"Împreună cu colegii mei ne-am uitat, în aceste zile, la tot ceea ce s-a produs în spaţiul public din partea tuturor celor care au vorbit foarte mult. Am sperat că toată lumea va înţelege şi va constata că s-a terminat campania electorală. Au continuat atacurile murdare atât la adresa mea, cât şi a unor colegi de-ai mei, unele chiar mai murdare şi mai perfide decât au fost în campania electorală. (...) PSD a câştigat fără echivoc şi fără dubiu aceste alegeri. Cei care ignoră sau vor să ignore votul profund democratic şi liber al românilor din 11 decembrie nu numai că greşesc, dar încalcă voinţa cetăţenilor care au votat duminică şi nu în acest fel, este părerea mea, ei vor reuşi să-i capete încrederea sau credibilitatea", a subliniat liderul PSD.

Sursa: AGERPRES

×