x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Săptămâna viitoare nu se va aproba nicio ordonanţă de modificare a OUG 114, trebuie să mai fie discuţii

Dragnea: Săptămâna viitoare nu se va aproba nicio ordonanţă de modificare a OUG 114, trebuie să mai fie discuţii

16 Mar 2019   •   16:05
Dragnea: Săptămâna viitoare nu se va aproba nicio ordonanţă de modificare a OUG 114, trebuie să mai fie discuţii

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că săptămâna viitoare "nu e nicio şansă" să fie adoptată în Guvern o ordonanţă de urgenţă privind OUG 114, pentru că trebuie să mai fie "câteva discuţii".

"Săptămâna viitoare nu e nicio şansă, pentru că trebuie să mai fie câteva discuţii, (...) cred că Guvernul a luat act de această solicitare", a precizat Dragnea, sâmbătă, după Conferinţa de alegeri de la PSD Ilfov, întrebat dacă există şanse ca, săptămâna viitoare, să fie aprobată o ordonanţă de urgenţă privind modificarea OUG 114.

Pe de altă parte, întrebat dacă a reuşit să vorbească cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre o eventuală ordonanţă privind codurile penale, preşedintele PSD a spus că nu a discutat, pentru că nu a avut când.

Precizându-i-se că în raportul MCV recomandarea era ca modificările la legislaţia în materie de Justiţie să nu se facă prin ordonanţă de urgenţă, Dragnea a afirmat: "Din câte ştiu eu, s-a constituit acel grup de lucru, au avut loc nişte întâlniri la Bruxelles, vor continua aceste întâlniri şi, după ce se va ajunge la o concluzie comună, atunci premierul o să informeze. Cred că e mai puţin important modul prin care se adoptă un act normativ. Să nu uităm că s-a adoptat ordonanţă de urgenţă pentru coduri de către Guvernul Cioloş, fără proteste şi fără certuri sau critici, dar să vedem ce discută. Importantă este oportunitatea şi conţinutul textului respectiv, nu lege sau ordonanţă de urgenţă". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea