x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea se va întâlni cu Tăriceanu pentru a discuta varianta unei moţiuni de cenzură

Dragnea se va întâlni cu Tăriceanu pentru a discuta varianta unei moţiuni de cenzură

07 Aug 2016   •   20:20
Dragnea se va întâlni cu Tăriceanu pentru a discuta varianta unei moţiuni de cenzură

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se va întâlni, la începutul săptămânii viitoare, cu copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei moţiuni de cenzură.

"Săptămâna viitoare, mâine sau poimâine, o să vorbesc cu domnul Tăriceanu. (...) S-au strâns foarte multe lucruri rele pe care acest Guvern le-a făcut şi ne gândim serios la varianta unei moţiuni de cenzură, la începutul lunii septembrie, care să transforme acest Guvern într-un Guvern interimar, cu atribuţii limitate", a declarat duminică, pentru AGERPRES, Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, varianta depunerii unei moţiuni de cenzură a fost luată în calcul după ce "premierul Dacian Cioloş a preferat să acopere funcţionari din Ministerul de Finanţe care au greşit tulburând categorii sociale importante", precum veteranii de război şi persoanele cu handicap, neluând în calcul apelul social-democraţilor de modificare a Hotărârii de Guvern respective.

Miercurea trecută, preşedintele PSD declara că Guvernul Cioloş a adoptat o hotărâre prin care veteranii de război şi militarii care au luptat în teatrele de operaţii au rămas fără drepturile prevăzute în Codul fiscal, iar acest lucru este, în opinia sa, o dovadă de "dispreţ" faţă de români pe care, dacă actualul Executiv nu şi-o va cenzura, o face face PSD, prin moţiune. www.agerpres.ro

×