x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Liviu Dragnea despre o reconciliere cu Firea

Ce spune Liviu Dragnea despre o reconciliere cu Firea

11 Sep 2018   •   07:18
Ce spune Liviu Dragnea despre o reconciliere cu Firea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu a lăsat niciodată mâna jos în ce priveşte o reconciliere cu primarul Capitalei, Gabriela Firea. 

 

"N-am lăsat-o niciodată jos (mâna - n.r.). Nu numai pentru ea, pentru oricine. Peste destinul meu politic, peste cariera politică a unuia sau a altuia, sunt aceste obiective majore pentru societate. În afară de asta, este fundamental pentru noi, PSD are nevoie acum să fie concentrat pe ceea ce urmează atât în Parlament, cât şi în viaţa publică, atât în ceea ce priveşte acţiunile guvernamentale, cât şi în ce priveşte legile la care vom începe să lucrăm. Avem nevoie mai mult ca oricând de concentrare şi unitate", a spus Dragnea la Antena 3 întrebat dacă îi întinde o mână Gabrielei Firea pentru reconciliere. 

Dragnea a adăugat că Firea nu poate fi băgată în aceeaşi oală cu Victor Ponta şi George Maior, care vor să destabilizeze PSD. 

"Este foarte greu să găseşti oameni de aceeaşi teapă să fie puşi în aceeaşi oală. Eu vreau să vă spun ceea ce spun mulţi colegi din ţară, plecând de la primari de comună, de oraşe, de municipii, parlamentari, preşedinţi de organizaţii, într-o asemenea situaţie, când într-adevăr noi am deschis aproape toate fronturile - dar nu se putea decât să le deschidem pe toate, că nu puteai unul câte unul, suntem sub un asediu turbat, care nu mai ţine cont de legalitate, de constituţionalitate, de nimic -, în această situaţie din partid să înceapă astfel de atacuri, este aproape imposibil de înţeles pentru majoritatea colegilor noştri. Vă spun cu toată deschiderea, uşa mea şi dorinţa mea deschisă este permanentă pentru dialog şi pentru a găsi care sunt acele lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca supărările să dispară", a afirmat el. AGERPRES.

×