x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea spune că nu există nicio listă făcută de nimeni cu privire la remanieri

Dragnea spune că nu există nicio listă făcută de nimeni cu privire la remanieri

27 Sep 2018   •   13:01
Dragnea spune că nu există nicio listă făcută de nimeni cu privire la remanieri

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al social-democraţilor, a negat joi existenţa vreunei liste cu miniştri ce urmează să fie remaniaţi, el precizând că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află pe un loc al PSD, iar decizia în acest caz va fi luată în Comitetul Executiv Naţional al partidului. 

El a spus că nu înţelege de ce au apărut în spaţiul public discuţii cu privire la o posibilă înlocuire din funcţie a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. 

"Dar de ce a ajuns, dintr-odată, domnul Tudorel Toader subiect? Că eu nu am înţeles. (...) De ce neapărat domnul Toader? (...) Să nu fi făcut vreo confuzie doamna Firea cu listele, că tot umblau cu liste în acea perioadă. Deci, nu există nicio listă făcută de nimeni, de nimeni care ar putea să aibă putere de decizie în partid, cu privire la remaniere", a declarat Liviu Dragnea, la Parlament. 

Liderul social-democraţilor a precizat că a vorbit cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi a subliniat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este pe un loc al PSD. 

"Am vorbit şi cu domnul Tăriceanu ieri. Ministrul Justiţiei, domnul Toader, este pe un loc al PSD. Deci, negocierea a fost foarte clară când s-a format Guvernul: sunt patru ministere asumate de ALDE - Energie, Mediu, Relaţia cu Parlamentul şi Externe. Celelalte sunt asumate de PSD. E foarte bine că ne exprimăm aprecierea faţă de un ministru sau altul, dar decizia va fi la Comitetul Executiv de la PSD", a arătat Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă el, personal, este mulţumit de Tudorel Toader, preşedintele PSD a răspuns: "Eu îmi spun părerea în CEx. Îi las pe alţii să vorbească la tv şi această decizie va fi în Comitetul Executiv Naţional, aşa cum s-a stabilit". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea