x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea susţine că nu a avut o discuţie în partid despre Tudorel Toader

Dragnea susţine că nu a avut o discuţie în partid despre Tudorel Toader

24 Oct 2018   •   13:16
Dragnea susţine că nu a avut o discuţie în partid despre Tudorel Toader

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat că în PSD nu au existat discuţii referitoare la posibilitatea remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, precizând că "s-a inventat o problemă acolo unde nu era" prin faptul că ALDE a continuat să susţină că acesta trebuie menţinut în funcţie. 

"Noi nu am avut o discuţie în partid despre domnul Tudorel Toader, deci nu a fost subiect. A apărut din senin, din partea colegilor de la ALDE, acum ceva timp, susţinerea şi ideea că trebuie menţinut în Guvern. Toţi am rămas miraţi şi i-am rugat, chiar i-am rugat cu toată sinceritatea, să nu mai aibă intervenţii despre domnul Toader, pentru a nu crea o problemă acolo unde nu este. Rugăminţile nu au fost ascultate şi iar s-au produs aceste afirmaţii că domnul Toader trebuie menţinut. Deci, înseamnă că se inventează o problemă şi nu aş fi vrut să avem această discuţie în PSD, dar o să fim obligaţi să o avem, pentru că Ministerul Justiţiei este asumat de Partidul Social Democrat şi noi nu ne-am permis - şi niciodată nu o să ne permitem -, în public, să spunem ceva despre miniştrii noştri. Îmi pare rău că s-a inventat o problemă acolo unde nu era, pe care trebuie să o rezolvăm", a precizat Dragnea, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului. 

Pe de altă parte, prim-ministrul Viorica Dăncilă, a spus că nu a finalizat deocamdată o evaluare privind fiecare minister în parte, aceasta urmând să fie realizată până luni. 

"Nu este vorba de cât sunt eu de nemulţumită sau nu. Vorbim aici de nişte criterii, de o foaie de parcurs, vedem în acea foaie de parcurs şi criteriile pe care le-a avut de îndeplinit, sarcinile pe care le-a avut de îndeplinit, din punct de vedere al portofoliului pe care îl conduce şi pe urmă voi expune în CEx şi vom lua o decizie", a spus ea. 

Viorica Dăncilă a menţionat că şedinţa CEx va avea loc la începutul săptămânii viitoare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea