x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Toţi miniştrii şi-au depus demisia în alb la partid; nu le folosesc, pentru că nu asta e procedura corectă

Dragnea: Toţi miniştrii şi-au depus demisia în alb la partid; nu le folosesc, pentru că nu asta e procedura corectă

09 Iun 2017   •   14:11
Dragnea: Toţi miniştrii şi-au depus demisia în alb la partid; nu le folosesc, pentru că nu asta e procedura corectă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că toţi miniştrii Guvernului Grindeanu şi-au depus demisiile în alb la partid, dar, spune el, nu le va folosi pentru că nu asta e procedura corectă.

"Toţi (miniştrii şi-au depus demisiile în alb la partid - n.r.), atunci când şi-au primit mandatele. Nici nu ştiu unde sunt depozitate aceste demisii în alb, ei au făcut gestul ăsta, dar eu nu le folosesc pentru că nu cred că asta e o procedură corectă. Adică nu mă duc şi le iau din sertar şi le pun data. Eu nu procedez aşa. Am mai avut un caz de genul ăsta şi nu...", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă miniştrii şi-au depus demisiile în alb aşa cum a procedat Olguţa Vasilescu.

Potrivit acestuia, inclusiv premierul Sorin Grindeanu ar fi făcut un astfel de gest.

"Probabil că în euforia formării noului Guvern unul dintre ei a avut această idee şi au făcut acele demisii în alb. Nu mă interesează acele demisii în alb. Cine vrea să-şi dea demisia trebuie să fie un act asumat şi explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată", consideră Dragnea.

Preşedintele PSD a menţionat că deocamdată nu se ştie dacă vor fi propuse schimbări în Guvern.

"Deocamdată nu ştim dacă vom propune schimbări în Guvern, indiferent despre cine ar fi vorba. Cel mai important este programul de guvernare, să vedem dacă sunt întârzieri în implementarea programului şi, din păcate, se pare că sunt, care sunt cauzele generate de unii membri ai Guvernului, cauzele generate de mecanismele interne de funcţionare a Guvernului, cauze generate de anumiţi funcţionari în anumite ministere, întârzieri. După ce vedem care sunt cauzele atunci o să propunem şi măsuri, pentru că dacă ne concentrăm doar la schimbarea unor membri ai Guvernului şi cauzele rămân aceleaşi o să fim în aceeaşi situaţie. În acest moment, exclud orice discuţie despre schimbări. După ce facem analiza raportului de evaluare vom avea o decizie", a arătat Dragnea. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea