x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Udrea este încă un candidat de tip iepure

Dragnea: Udrea este încă un candidat de tip iepure

de Agerpres    |    20 Aug 2014   •   19:59
Dragnea: Udrea este încă un candidat de tip iepure

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că Elena Udrea este 'încă un candidat de tip iepure' la preşedinţia României pus de Traian Băsescu.

'După părerea mea, şi Elena Udrea este încă un candidat de tip iepure. Cred că strategia lui Traian Băsescu este de a pune, pe lângă principalul candidat care este Klaus Iohannis, câţiva candidaţi-iepuri care au o singură misiune şi anume de a accesa zone de electorat pe care Iohannis - dacă el va rămâne principalul candidat - nu le poate accesa în speranţa că aceşti candidaţi puşi cu acest rol să păstreze captiv un eventual electorat la care pot avea acces în primul tur şi să-l livreze în turul doi lui Iohannis', a spus Dragnea, la România TV.

El a precizat că Elena Udrea ar mai avea 'o misiune extrem de importantă'. Potrivit lui Dragnea, Udrea ar avea rolul ca prin candidatura ei să menţină o imagine 'imaculată' pentru Iohannis, în contextul în care, susţine vicepremierul social-democrat, liderul PNL ar avea o înţelegere cu Traian Băsescu.

Comentând discuţiile pe care Elena Udrea le-a avut cu Traian Băsescu, Liviu Dragnea a caracterizat întâlnirea acestora drept una 'electorală' şi o 'şedinţă de campanie'.

'Putem spune că sediul de campanie al Elenei Udrea este la Cotroceni', a adăugat Dragnea. 

×