x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Unele multinaţionale finanţează protestele din România

Dragnea: Unele multinaţionale finanţează protestele din România

22 Aug 2018   •   07:45
Dragnea: Unele multinaţionale finanţează protestele din România

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi seară că o parte dintre multinaţionale finanţează protestele din România. 

 

Întrebat la Antena 3 cum procedează o parte dintre multinaţionalele din România pentru "a-l demoniza", Dragnea a răspuns: "Finanţează. (...) Finanţează 'Rezist', finanţează aceste mişcări, îndeamnă propriii angajaţi să meargă la proteste, ori le dau liber în ziua aia, ori le dau de înţeles că ar fi bine să meargă la proteste. Acum e mai slabă mişcarea asta, a fost foarte tare. Acum s-au mai potolit". 

Totodată, Dragnea a susţinut că unele companii au interese economice care "lovesc interesele statului român". 

"Companiile (...) au interese economice. (...) În momentul în care aceste interese economice lovesc interesele statului român, nu putem să nu intervenim. (...) Eu vreau şi nu voi înceta această luptă cât o să fiu în această poziţie şi cât o să fiu viu şi liber, şi anume ca românii să fie beneficiarii principali, beneficiarii finali ai bogăţiilor pe care le are această ţară. (...) Asta este naţionalism? Nu. Românism, poate. Dar eu cred că este o chestiune fundamentală. Orice om care are o poziţie în statul român ar trebui să gândească în acest fel şi asta deranjează, pentru că este vorba de interese de miliarde de euro", a afirmat Dragnea. 

Totodată, el a precizat că au fost începute investigaţii care vizează anumite companii. 

"Nu pot să dau eu nume de companii, dar ştiu că s-au început investigaţii. (...) Se pare că şi instituţiile statului român au început să prindă cât de cât curaj. Şi în instituţii (...) mai sunt funcţionari care trag frâna, din diverse motive, ori sunt acoperiţi, ori au alte interese, ori de frică. De aia lucrurile nu merg foarte, foarte repede", a mai afirmat Dragnea. AGERPRES

×