x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dumitru Buzatu îl concurează pe Vasile Dîncu în interiorul PSD

Dumitru Buzatu îl concurează pe Vasile Dîncu în interiorul PSD

de Ion Alexandru1    |    04 Aug 2020   •   16:33
Dumitru Buzatu îl concurează pe Vasile Dîncu în interiorul PSD

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului la congresul care ar urma să aibă loc la finalul acestei luni. Decizia are ca motivație contracararea lui Vasile Dîncu, numit recent în funcția de prepedinte interimar al acestui organism intern. 

Conform lui Buzatu, PSD trebuie să stimuleze “cadrul democratic, să deschidem, pentru cei care doresc, această uşă a candidaturilor, astfel membrii PSD, participanţii la congres, să îi poată alege pe cei pe care îi doresc”. În opinia președintelui organizației Vaslui, “ultima perioadă de timp a fost marcată de confuzie şi cred că şi din punctul acesta de vedere candidaţilor, atât pentru funcţia de preşedinte, de vicepreşedinţi, de preşedinte al Consiliului Naţional, trebuie să li se permită să prezinte, în cadrul congresului, proiectele, programul, viziunea lor, despre evoluţia în următorii ani ai PSD”.

Dumitru Buzatu susține că, prin candidature, sa să îi stimuleze pe membrii partidului, pe cei mai tineri, în special, dar şi pe aceia care au un anumit prestigiu recunoscut în rândurile membrilor PSD, să candideze la funcţiile de conducere din partid. “Nu sunt idei prea fericite cele care bântuie astăzi în Comitetul Executiv al PSD, pe repede înainte, să cooptăm fel de fel de persoane al căror trecut a fost marcat de anumite evenimente în care s-a evidenţiat o atitudine împotriva PSD”, a conchis social-democratul. 

 

×