x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică EBa o acuză pe Udrea că interzice strângerea de semnături pentru Cristian Diaconescu. PMP îi cere lui Băsescu să desemneze el candidatul la preşedinţie

EBa o acuză pe Udrea că interzice strângerea de semnături pentru Cristian Diaconescu. PMP îi cere lui Băsescu să desemneze el candidatul la preşedinţie

13 Aug 2014   •   12:30
EBa o acuză pe Udrea că interzice strângerea de semnături pentru Cristian Diaconescu. PMP îi cere lui Băsescu să desemneze el candidatul la preşedinţie

Elena Băsescu a atacat-o, pe Facebook, pe Elena Udrea, afirmând că aceasta interzice organizaţiilor Partidului Mişcarea Populară să strângă semnături pentru candidatul partidului la prezidenţiale, Cristian Diaconescu.

"Doamna Ruxandra Dragomir se preface ca nu stie despre ce este vorba: organizatiile au 'probleme' in a strange semnaturi pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", a scris fiica presedintelui Basescu, pe contul ei de Facebook.

Elena Băsescu, mezina preşedintelui Traian Băsescu, face o trimitere la o informaţie de presă în care se arată că membri din PMP ar contesta candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie şi că, potrivit unei declaraţii a preşedintelui organizaţiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, Diaconescu ar avea probleme în strângerea de semnături, până în prezent reuşind să adune doar 7.000, pentru înscrierea în competiţia electorală fiind necesare 200.000 de semnături.

PMP îi cere lui Traian Băsescu să spună el cine să candideze la prezindenţiale

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Ştefan Vlaston, a declarat, conform Antena3, că se vor consulta cu Traian Băsescu înainte de şedinţa de săptămâna viitoare, în care va fi pusă în discuţie candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale. Udrea şi partidul său îi cer lui Băsescu să spună el cine să candideze la prezindenţiale.

Legat de atacul Elenei Băsescu asupra lui Udrea, în care mezina preşedintelui sugerează că preşedintele PMP l-ar sabota pe Diaconescu, Vlaston spune că nu există informaţii potrivit cărora Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături pentru prezidenţiabilul lor şi crede că Elena Băsescu ar fi fost intoxicată.

×