x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ecaterina Andronescu, despre restructurare: Sunt situaţii pe care nu le putem evita

Ecaterina Andronescu, despre restructurare: Sunt situaţii pe care nu le putem evita

17 Apr 2019   •   13:09
Ecaterina Andronescu, despre restructurare: Sunt situaţii pe care nu le putem evita

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că o restructurare a Guvernului nu poate fi evitată, având în vedere situaţia în care se regăsesc miniştrii Rovana Plumb şi Natalia Intotero, care au şi calitatea de candidaţi la europarlamentare, precizând că pe Tudorel Toader l-a văzut întotdeauna ca pe "un profesor, un profesionist".

"Nu ne lipseşte lucrul acesta, dar sunt situaţii pe care nu le putem evita, cum sunt situaţiile legate de doamna Rovana Plumb şi de Natalia Intotero care sunt pe listă (a candidaţilor la europarlamentare - n.r.) şi care, teoretic, pleacă", a declarat Ecaterina Andronescu, miercuri, înainte de şedinţa CEx al PSD.

Întrebată dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să plece din Guvern, ministrul Educaţiei a spus: "Eu mă uit la programul de învăţământ şi sunt atât de copleşită de ce e de făcut".

"Eu pot să spun despre domnul ministru, că aşa l-am văzut întotdeauna, cu ochii profesorului, l-am văzut profesor şi un profesionist", a adăugat Andronescu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu