x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea a demisionat din PDL

Elena Udrea a demisionat din PDL

de Agerpres    |    30 Ian 2014   •   13:06
Elena Udrea a demisionat din PDL

Deputatul Elena Udrea şi-a dat demisia din PDL, au precizat joi, surse democrat-liberale.

Potrivit surselor citate, Elena Udrea a informat conducerea PDL în legătură cu demersul său şi urmează să transmită către partid şi în scris demisia sa din formaţiunea democrat-liberală.

Elena Udrea a fost convocată de conducerea democrat-liberală să se prezinte sâmbătă la şedinţa Biroului Permanent Naţional care se va desfăşura la Braşov, "pentru a explica declaraţiile sale publice la adresa deciziilor luate în cadrul PDL", se menţionează într-o informare de presă a formaţiunii conduse de Vasile Blaga.

Aseară, într-o emisiune TV, fostul ministru a declarat că Partidul Mişcarea Populară va scădea semnificativ scorul electoral al PDL.

Mai mult, Udrea nu a exclus o plecare a sa la PMP, afirmând că este posibil ca mulţi pedelişti să fie interesaţi de acest proiect. În urma acestor afirmații, se pare că liderii PDL ar fi decis excluderea Elenei Udrea din partid. 

Elena Udrea a declarat, aseară, că se bucură de înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, acest partid urmând să aducă o voce puternică în rândul Opoziţiei. "Este un partid care își va asuma să continue proiectul de ţară pe care îl avea preşedintele Traian Basescu", a spus Udrea.

Întrebată dacă se va înscrie în partidul nou creat, deputatul PDL nu a dat un răspuns ferm: "Ce spuneam cand am intrat in politica spun si azi. Nu cred că m-am contrazis. E o decizie la care va trebui să mă gândesc".

Udrea a recunoscut însă că "mulţi din PDL vor să fie într-un proiect care să fie o adevarată opoziţie la PSD, care să poată da preşedintele României în 2014, care să continue viziunea lui Traian Băsescu".

×